Begyndertilmelding er Lukket!.

Klubben vil optager ikke flere nye medlemmer for sommer 2019

Medlemskab

Begynderhold: Når du tilmelder dig begynderholdet, betaler du depositum på 305 kr. for et træningssværd (shinai) og en våbentaske til transport. Disse bliver udleveret til dig den første træning. Herefter har du mulighed for at træne på klubbens begynderhold en måned, hvorefter du skal købe medlemskab i klubben for at fortsætte. De forskellige medlemskaber er beskrevet her:

Juniormedlemskab: Hvis du er mellem 14-18 år. Det koster 900 kr. per sæson.
Voksen: Hvis du er over 18 år. Det koster 1200 kr. per sæson.
Støttemedlem: Alle kan blive støttemedlem, hvis man f.eks. ønsker at støtte klubben eller beholde et tilhørsforhold til kendo i perioder, hvor regelmæssig træning ikke er muligt. Støttemedlemmer kan træne tre gange per sæson og deltage som tilskuer ved seminarer og lignende begivenheder. Man er desuden meget velkommen til at deltage ved sociale begivenheder i klubben. Det koster 250 kr. per sæson at være støttemedlem.
Søskende-/Børnemedlemskab: Hustande med et voksen eller juniormedlemskab får 50% rabat på alle efterfølgende juniormedlemskaber.

Hvad skal man anskaffe sig, når man starter?

Når man begynder til kendo, har man kun brug for træningstøj (f.eks. løbebukser og t-shirt) og sine bare fødder. Inden for de første tre måneder skal man have sin egen gi og hakama (træningsdragt). Klubben er naturligvis behjælpelig med detaljerne ved køb og håndtering af træningsudstyr. Vi anbefaler, at man anskaffer sig bogu (beskyttelsesudstyr), når man har bestået sin første eller anden graduering (6-9 måneder efter start på begynderhold). En nærmere forklaring af udstyret samt en liste af gode forhandlerede findes her.

Træningsforløb som begynder

Begynderholdet består både af junior og voksenmedlemmer. Klubben tilbyder ikke særskilt juniortræning på dette tidspunkt. Man begynder med at lære de særlige fod- og armbevægelser, der bruges i kendo. Bevægelserne sættes sammen til teknikker, der udbygges, efterhånden som man bliver dygtigere. Der sigtes mod at klargøre alle til at tage deres første graduering (5. kyu) som afslutning på første sæson. Der er normalt at begynde at træne med kendogu (beskyttelse) efter ca. 8 måneder.